Nieuws

Hier plaatsen we berichten over de Jostiband die wat langer aandacht verdienen.

Presentatie platform ‘Jostiband voor iedereen’

Op 1 juni 2021 werd in het Paradiso Amsterdam ons nieuwe platform ‘Jostiband voor Iedereen’ gepresenteerd.Wat kun je allemaal vinden op ons platform www.jostiband.nl:

 

Maan ambassadrice van de Jostiband!

Sinds 1 juni 2021 is zangeres Maan officieel ambassadrice van de Jostiband en daar zijn we enorm trots op. We hebben al verschillende keren met elkaar samengewerkt, zoals tijdens ons 50-jarig jubileum in de Ziggo Dome (2016) en bij het Zomerspektakel in Alphen a/d Rijn (2017), maar hopen we na corona nog veel meer mooie dingen te gaan doen!

Een puzzel in de bus??

Er rolt in deze Coronatijd een enveloppe van de Jostiband bij de orkestleden en begeleiders in de bus. En dan…

De enveloppe is wat bollig en er schuift iets heen en weer in dit pakje. Een vraagteken wat de inhoud zal zijn. Na opening komen er puzzelstukjes tevoorschijn en dan blijkt dat er voor de orkestleden en begeleiders een teken van verbondenheid gemaakt is. Een puzzel waarvan geen stukje mag ontbreken en ondanks dat er niet geoefend kan worden met elkaar zorgt deze puzzel toch voor een stuk herkenning dat we met elkaar en voor elkaar deze coronatijd door zullen komen.

Ken je de skippy contest van Radio 538?

Natuurlijk deed de Jostiband met een aantal leden mee aan de skippy contest van Radio 538. Maak niet uit wat er te doen is. De Jostiband is er altijd klaar voor. Wij zoeken in mogelijkheden om onze mensen te laten deelnemen aan vele sociale activiteiten.