Lid worden

De Jostiband heeft helaas zo’n lange wachtlijst, dat we op dit moment geen nieuwe leden inschrijven. Wil jij heel graag muziek maken? Of iemand die je kent? Lees hieronder wat wél kan.

Speel mee

Je kunt op deze site meespelen met de Jostiband. Je ziet in de video’s ook artiesten zoals Maan en Guus Meeuwis. Dat is bijna net zo leuk als een echte repetitie. Nu kijken en meedoen.

Mini-muzieklessen

Jostiband orkestlid speelt accordeon met KleurenmuziekWe gebruiken bij de Jostiband Kleurenmuziek. Weet je nog niet hoe dat werkt? Je leert het op deze site in 4 korte muzieklessen. Vraag of iemand je wil helpen. Vind je het leuk? Zoek een muziekleraar in de buurt. Misschien kan hij of zij je verder helpen met Kleurenmuziek.

Meer orkesten en lessen

Er is helaas maar 1 Jostiband. Als het aan ons ligt, komen er veel meer plekken waar mensen met een beperking muziek kunnen maken. Hier vind je een lijst met bij ons bekende orkesten in Nederland.

Is er bij jou in de buurt niets voor mensen met een beperking? Vertel de lokale muziekschool of het orkest over deze site. Wij hebben bijvoorbeeld tips om te starten met een eigen ‘Jostiband’.

We krijgen regelmatig vragen van mensen die ook een ‘g-orkest’ willen beginnen. We delen onze kennis graag.

Lyan Verburg, orkestleider Jostiband