Concerten

Het orkest laat zien dat het niet in beperkingen denkt, maar in mogelijkheden. Er komen veel uitnodigingen binnen om ergens te komen spelen, maar om het leuk te houden, is een zwaar concertprogramma geen doel. Plezier staat voorop. En dat merkt het publiek ook tijdens de concerten die de muzikanten met veel passie en liefde geven.

Op dit moment zijn onze concerten voor dit jaar geannuleerd.  De eerstvolgende concerten staan nu gepland voor 2022, namelijk

  • 30 januari 2022 Zutphen
  • 19 februari 2022 Rotterdam (i.s.m. Martin Mans)
  • 11 maart 2022 Alphen a/d Rijn
  • 9 april 2022 Hulst
  • 14 mei 2022 Vianen
  • 12 juni 2022 Oosterhout

Concertagenda

Ongeveer maandelijks wordt een optreden/concert met de Jostiband georganiseerd. Concerten worden zowel met als zonder artiesten, koren en andere orkesten verzorgd. In deze concertagenda kun je zien waar de toekomstige concerten georganiseerd worden.

concertagenda

Foto’s

Bij vrijwel ieder concert worden foto's of video's gemaakt door bezoekers, begeleiders van het orkest en soms door de organisatie ingehuurde fotograven. Als wij van die concerten ook foto's beschikbaar krijgen, dan stellen we albums samen, die we hier plaatsen op de website. Die opnames moeten uiteraard vrij van rechten zijn, voordat wij die kunnen publiceren.

foto’s kijken

Zelf organiseren

Op deze pagina kun je informatie vinden, als je een concert met de Jostiband wilt gaan organiseren. Er komt best wel wat kijken bij die organisatie hiervan. Wij geven op de pagina een overzicht, waar je dan rekening mee moet houden.

Concert organiseren

Repetities

Om goede optredens te kunnen verzorgen moeten artiesten, orkesten, koren, etc. met enige regelmaat oefenen. Ook worden vernieuwingen geprobeerd en doorgevoerd. Op deze pagina krijg je een indruk, hoe de repetities van de Jostiband worden gehouden.

Repetitie bekijken