Draag bij!

Steun jij de Jostiband? En zorg jij voor meer muziek voor mensen met een beperking? Lees wat je kunt doen.

Doneer

Dankzij geld van Vrienden van De Jostiband  kan het orkest muziekinstrumenten en kleding kopen. Wil je de Jostiband ook steunen?

Bedrag

 

Je bent officieel Vriend(in) van de Jostiband als je elk jaar minimaal € 15,- doneert. Als welkomstcadeau krijg je het prachtige boek De Jostiband… nog zoiets! Je krijgt ook elk jaar een jaarverslag met leuke foto’s.

Je kan ook een donatie rechtstreeks aan ons overmaken door een storting op onze ING rekening NL 39 INGB 0003 3804 47 tnv St Ipse de Bruggen – Jostiband Zwammerdam.

ANBI-status

De Jostiband hoort bij Stichting Ipse De Bruggen en is daardoor ook een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). De giften aan de Jostiband kun je dus zonder drempel aftrekken bij de belastingaangifte inkomstenbelasting. Er zijn wel voorwaarden, informeer bij je boekhouder of de Belastingdienst. Onze gegevens zijn:

Stichting Ipse De Bruggen (servicekantoor – Jostiband)
RSIN/Fiscaal nummer: 8196.25.711

Meer informatie over donaties, giften en nalatenschappen

Je kunt de Jostiband ook opnemen in je nalatenschap. Laat mooie muziek en speelplezier na. Elke repetitie spelen we een nummer ter nagedachtenis aan de mensen die dichtbij ons stonden. Voor meer informatie over schenken aan de Jostiband kun je contact opnemen via 088 – 967 23 81 of info@jostiband.nl.

Ipse de Bruggen staat gerangschikt als bedoeld in artikel 24 lid 4 van de Successiewet 1956 en als rechtspersoon bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 27321808. Bij giften en legaten met als bestemming “Het Jostiband Orkest” moet deze aanduiding vermeld te worden.

Word vrijwilliger

Je kunt ook bijdragen door je in te zetten voor mensen met een beperking. Bij de Jostiband is op dit moment helaas niemand nodig. Maar: vrijwilligers met hart voor muziek zijn van harte welkom bij Ipse de Bruggen. Kijk naar de mogelijkheden om iets te doen met en voor mensen met een beperking: Werken bij Ipse de Bruggen.

Kom zelf in jouw buurt in actie

Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. Organiseer een concert met de Jostiband. Of help iemand op weg met de Kleurenmuziek.